tisdag 18 december 2018

Fem utdelningar, ett (litet) köp

Har varit lite dystert börsklimat på senare tid och det lyser rött både här och där i portföljen. Eftersom min sparhorisont är så pass lång ser jag dock främst möjligheter när det lyser rött - önskar bara jag hade mer likvid tillgängligt!

Det blev istället till att nöja sig med att återinvestera inte mindre än fem olika utdelningar som trillade in idag, från EPR Properties, Decisive Dividend Corp, Northwest Healthcare, Main Street Capital och Dustin. Någon jättesumma blev det måhända inte, men det räckte ändå till en liten ökning i Skanska.

Köpt 10 st Skanska B (SKA B)

Saknar nu ca 500 kr för att nå utdelningsmålet för april/2019.

För övrigt vankas det snart lön, vilket innebär månadssparande. Finns en hel drös aktier som ser väldigt aptitliga ut just nu. Blir svårt att välja, när det väl är dags, men jag är åtminstone ganska säker på att omkring halva sparandet kommer hamna i Baltic Horizon Fund. Detta för att öka utdelningarna i februari så jag når målet där. Sedan blir det nog nordamerikanskt för resten.

3 kommentarer:

  1. Februari är sämsta månaden för egen del. Baltic horizon fund, Har du något bra att läsa om den?

    Ha det.
    /

    SvaraRadera
  2. För min del är augusti snäppet värre, men februari är verkligen ingen höjdare den heller. Ska på sikt plocka in Akelius preff samt AT&T för att förbättra flödet.

    Vad gäller Baltic Horizon Fund kan du spana in följande länkar:

    https://www.privataaffarer.se/articles/2016/11/22/rakna-inte-med-rusning-i-baltic-horizon/
    http://aktiepappa.blogspot.com/2016/11/vad-ar-baltic-horizon.html
    https://www.reinisfischer.com/why-im-investing-baltic-horizon-fund-nhcbhfft
    https://www.baltichorizon.com/sv/

    Hoppas det är till någon hjälp.

    Tack för din kommentar!

    Mvh

    SvaraRadera
  3. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera