tisdag 29 januari 2019

Månadsrapport januari/2019

Då var det dags att summera årets första månad. Det har varit mycket jobb och mycket snålande - tänk att jul och nyår alltid har en förmåga att kosta mer än man tänkt sig.

Följande transaktioner har genomförts:

Köpt: 6 st SEB A (SEB A)
Köpt: 6 st SEB A (SEB A)
Köpt: 55 st SEB A (SEB A)

Nytt innehav i portföljen, för att stärka upp utdelningarna i april. Började med två mindre köp med utdelningar som hade kommit in och avslutade med ett köp för omkring halva månadssparandet. Köpen innebär att utdelningsmålet för april nästan är i hamn. Om inte kursen drar iväg siktar jag på att öka ytterligare framöver.

Köpt 300 st Baltic Horizon Fund (NHCBHFFS)

Köpte på mig mer i Baltic Horizon Fund med andra halvan av månadssparandet för att öka utdelningarna i feb/maj/aug/nov. Är nu tills vidare nöjd med positionen, men kommer kanske öka mer i framtiden då februari och augusti är mina klart svagaste utdelningsmånader.


---


Följande utdelningar inkasserades under månadens gång:



Förra årets insatser börjar nu ge frukt på allvar. Jämfört med samma månad 2017 ökade utdelningarna med drygt 50% och satte nytt utdelningsrekord. Även antalet utdelningar har ökat rejält med nästan en fördubbling till totalt 11 st.

Januari månad innebar också utdelningspremiär för Westpac Banking Corp och City Office REIT.

Härnäst väntar årets sämsta utdelningsmånad, februari.

1 kommentar:

  1. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera